Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

HAUGALAND PRIDE - SKEIVE FILMER

23. september setter vi opp 5 skeive filmer i anledning Haugaland Pride.

Program:

18:00: "Love, Simon". Nydelig og hjertevarm ungdomsfilm om å finne seg selv og å bli forelsket. Har vært vist på kino tidligere, men er vel verdt et gjensyn! 

18.00: "Lille jente". Denne dokumentarfilmen ble vist under filmfestivalen men har premiere hos oss i anledning Haugaland Pride. Sasha er en liten jente som er født som gutt i en liten by i Frankrike og som bor sammen med sin mor, far og søsken. ”Når jeg blir voksen, så skal jeg bli jente” sier Sasha til sine foreldre, bare 3 år gammel. Når hun er 4 år får hun fortalt av moren at det er umulig - et svar som gjør at hele hennes verden raser sammen. Et rørende og vakkert portrett av en liten jente med enormt mot, og en families uforbeholdne kjærlighet ovenfor sitt barn. 

20.30: "Supernova". Nydelig og rørende drama med Colin Firth og Stanley Tucci. Det er sen høst og Sam og Tusker, partnere gjennom tjue år, er på ferie. De reiser gjennom England i sin gamle bobil og besøker venner, familie og steder fra fortiden. Etter at Tusker ble diagnostisert med demens for to år siden har livene deres endret seg, jobber er avsluttet og planer satt på vent. Tiden sammen det viktigste de har. 

20.30: "Pride" har også vært vist på kino tidligere, men den måtte nesten med i programmet. Det er en herlig komedie/drama om vennskap og solidaritet, og den er basert på en sann historie. Året er 1984, Storbritannia styres med jernhånd av Margaret Thatcher. Gruvearbeidere streiker og har en vanskelig tid. I London bestemmer en gjeng med homofile seg for å samle inn penger og støtte streiken. Men, vil de finne noen som vil ta i mot pengene?   

20.30: "The World to come". Drama som utspiller seg på midten av 1800-tallet. Abigal utvikler et nært og intenst forhold til nabokonen Tallie. Et kjærlighetsforhold som det ikke finnes noe rammeverk for å forstå, og langt mindre akseptere, i 1850-årenes USA. Premiere.   

"The World to Come" og "Lille jente" vil få visninger etter den 23. september også. 

reklame
{{loaderText}}