Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Trygge sammen på kino 

Edda kino følger myndighetenes retningslinjer for å skape et sikkert miljø for gjester og ansatte. Når vi sammen tar ansvar for godt smittevern blir kinobesøket hyggelig og avslappet for alle.

På en enkelt kinoforestilling vil det være maksimalt 200 personer i salen.

1- metersregelen gjelder på kino: En husstand eller tilsvarende nære kan sitte sammen, andre bes kjøpe enkeltbilletter. Billettsystemet vil automatisk sperre av ett sete ved siden av kjøpte billetter.

Bruk munnbind fram til du setter deg i kinosetet: I kiosk, fellesarealer og før og etter visningen. I kinosetet kan du kose deg med snacks og drikke som før. Påbud om bruk av munnbind gjelder ikke for barn under 12 år eller for de som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind.

Kjøp billett på Internett eller i vår app, da registreres automatisk kontaktinfo for eventuell smittesporing. Om du kjøper billett i kiosken, noterer vi telefonnummer. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du ta ansvar for oversikt over hvem du kjøpte billetter til. Gå videre til kjøpsside.

Vi har forsterket renholdet av hele kinoanlegget. Det er håndsprit tilgjengelig en rekke steder.  

I kiosken oppfordrer vi til betaling med kort. Vi kan ikke ha flere gjester i kiosken samtidig enn at det er mulig å holde en meters avstand, vent utenfor til det er ledig. Vær snill og bare ta på det du skal ha. Kassene våre har pleksiglass.

I innslippspunktet bruker vi berøringsfri bordscanner der du holder mobil/billett under scanneren. Ha gjerne god lysstyrke på mobil ved scanning.

Vi ønsker deg en hyggelig og trygg kinopplevelse og gleder oss til å se deg! 

Trykk her for å laste ned Edda kino sin app til iPhone.

Trykk her for å laste ned Edda kino sin app til Android-telefon.

reklame
{{loaderText}}