Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

TRYGT SMITTEVERN

Edda kino har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet.

Det oppnår vi når kinoen og publikum sammen tar ansvar for godt smittevern, og bidrar til at kinobesøket blir avslappet og hyggelig for alle.

En rekke tiltak skal sikre en trygg og god kinoopplevelse.

På en enkelt kinoforestilling vil det maksimalt være 200 personer i salen.

1- metersregelen gjelder også på kino: En husstand kan sitte sammen, vennegrupper bes kjøpe enkeltbilletter. Billettsystemet vil automatisk sperre av to seter ved siden av dine kjøpte billetter og sikre trygg avstand til andre grupper.

Vær snill å ikke besøke oss om du opplever noen luftveissymptomer.

Vi har forsterket renholdet av hele kinoanlegget. Alle berøringsflater vaskes hyppig.

Vær oppmerksom på at vi lagrer din kontaktinformasjon i 14 dager, og at den vil kunne bli delt med kommuneoverlegen ved behov for smittesporing. Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett.

Gå videre til kjøpsside

Vi ønsker at du kjøper billett på Internett eller i vår app . Om du kjøper billett i kiosken, så noterer vi ditt telefonnummer. Du kan kjøpe inntil 9 billetter av gangen. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du ta ansvar for oversikt over hvem du kjøpte billetter til for ev. smittesporing.

Kiosken er åpen og vi selger popcorn og snacks. Vi kan ha max 15 gjester i kiosken samtidig, så vær snill å vente utenfor til det er ledig. Vi ber deg om å ikke røre andre varer enn de du ønsker å kjøpe. Skal du ha popcorn, se deg ut en boks før du åpner skapet og tar den ut. Vi oppfordrer til betaling med kort.

Følg myndighetens smittevernråd om god håndhygiene og en meters avstand til de du ikke er i samme husstand med, både i og utenfor kinosalen.

Det er håndsprit tilgjengelig en rekke steder. Vi oppfordrer til bruk av disse, evt benytt våre toaletter for håndvask.

Vis frem billetten, slik at vakten kan se den på god avstand. Av smittevernhensyn benytter vi berøringsfri bordscanner i innslippspunktet, der publikum selv holder mobil/billett under scanneren. Ha gjerne god lysstyrke på mobil ved scanning.

Tusen takk for at dere hjelper oss til å gjøre kinoen til en trygg plass å besøke!

Trykk her for å laste ned Edda kino sin app til iPhone.

Trykk her for å laste ned Edda kino sin app til Android-telefon.

reklame
{{loaderText}}