Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu
Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Vi holder åpent for bursdagsfeiringer for barn, men med et maksimalt antall på 20 personer.

Den største forskjellen fra tidligere er at vi nå holder hele selskapet i en kinosal der visningen skal være. (Visningen er åpen for alle, så det vi slipper inn andre kinogjester før filmen starter). Spising av pølser, sang av bursdagssang og utdeling av brus og godteri vil foregå her. Det er dessverre ikke anledning til å ha med kake. 

Vi har en kinovert til stede under selskapet, men foresatte må hjelpe til ved behov. Under filmvisningen er det de foresatte som er ansvarlige for selskapet. På selve filmvisningen vil det kunne komme andre kinogjester.

Vi ønsker bestilling av selskapet minst en uke i forkant. Dere velger en av familiefilmene vi har tilgjengelig. Vi kommer gjerne med forslag om film, hvis det er ønskelig.

Bursdagsfeiringen starter 45 minutter før valgt film. Om det er noen bursdagsgjester som ankommer kinoen tidligere enn dette ber vi foresatte om å passe på at barna er rolige i foaje-området. Når bursdagen starter vil kinoverten hjelpe til.

Pris for hele pakken er kr 230,- pr barn. Det inkluderer 1 pølse i brød, 0,5l flaske mineralvann, popcorn og et rør med millionsdrops. Ekstra pølse kan bestilles for et tillegg på kr 20,- pr barn. 2 voksne får være gratis med på filmvisningen. Det er dessverre ikke tillatt å ha med kake.

Endelig antall barn i selskapet må bekreftes senest en dag før feiringen. Det er viktig at ingen som har forkjølelsessymptomer eller føler seg litt syke, deltar i selskapet. Dere betaler ikke for de som ikke har anledning til å komme.

For bestilling av bursdagsselskap.

ring 52 71 90 07 eller send en e-post til edda@haugesund.kommune.no

Vi har egne invitasjonskort som du enten kan hente gratis hos oss, eller få tilsendt på mail for å printe ut hjemme.

{{loaderText}}