Gå til hovedinnhold
Michael Fassbender i Assassin's Creed
Premiere 06.jan 2017
Action / Eventyr / Sci-Fi
1 t. 55 min.

Assassin's Creed

Henter programmet...

Assassin's Creed
Originaltittel:
Assassin's Creed
Regi:
Justin Kurzel
Skuespillere:
Michael Fassbender, Marion Cotillard, Essie Davis, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Charlotte Rampling, Michael Kenneth Williams, Ariane Labed, Denis Ménochet
Aldersgrense:
12 år
Begrunnelse:
Store mengder actionpregede voldsskildringer i et tydelig fantasiunivers, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

Gjennom revolusjonerende teknologi som låser opp hans genetiske minner, gjenopplever Callum Lynch (Michael Fassbender) sin stamfars eventyr i det 15. århundrets Spania. Callum oppdager at han stammer fra et mystisk og hemmelig samfunn av "Assassins", og samler opp kunnskap og ferdigheter til å ta opp kampen med den mektige Templar-organisasjonen i dag.

Filmen er basert på action-eventyrspillet "Assassin's Creed" som er utviklet av Ubisoft, som har vokst til å bli ett av de mest suksessfulle videospillseriene. På rollelisten finner både Oscar-nominerte og -vinnende skuespillere:

MICHAEL FASSBENDER: En av Fassbender sine første roller var i den ikoniske tv-serien KRIGENS BRORSKAP fra 2001, men det var ikke før han rolletolkninger i filmer som 300 og INGLORIOUS BASTERDS at karrieren hans på lerretet tok av. Siden den gang har han blitt tildelt stadig større roller som demonstrerer hans allsidighet og vi kan bl.a. se han i filmer fra X-MEN-universet, 12 YEARS A SLAVE, PROMETHEUS og STEVE JOBS.