Gavekort på kino

Gavekort på kino

Vil du gi bort en god opplevelse? Vi selger gavekort i kinokiosken på den verdien du selv ønsker. Vi har også mange ulike gavekort-omslag du kan kjøpe, så her er noe for enhver smak og anledning.

Vi selger gavekort med den verdien du selv ønsker å gi og gavekortet kan benyttes flere ganger, både til kinobilletter og til varer i kiosken. Gavekortet kan også brukes til å kjøpe billetter på internett.

Gavekortene har en gyldighet på to år fra kjøpsdato.

Vi selger også fine gavekortomslag som passer for enhver anledning - kr 15,-.


Ved kjøp av flere enn 10 gavekort må dette bestilles på forhånd enten på telefon eller via e-post.


Obs! Før Jul har vi også et godt tilbud på "kinogaven" som er en ferdigpakket gavepose med en pose M, en pose Toffin og gavekort på popcorn som kan kombineres med et gavekort på kinobilletter.


Kjøp digitale gavekort på internett

Ønsker du digitale gavekort som kan videresendes på epost eller skrive ut, da kan du trykke her for å handle digitale gavekort.


Kjøp fysiske gavekort på internett

Hvis du bor i en annen by, men ønsker å kjøpe gavekort til noen her i byen, så kan du enkelt kjøpe gavekort over internett og vi sender det til deg eller rett til gavens mottager. Trykk her for å handle fysiske gavekort. (Obs! Du må velge kino).


Eddabilletten til ditt firma?

Vi selger også gavekort i større kvantum; "Eddabilletten". Billettene har kr 10,- i rabatt, slik at ordinær billett er kr 110,- og 3D koster kr 135,-. Billettene har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato og selges i kvantum på minimum 50 stk. Ta kontakt med administrasjonen for kjøp av firmabillett.