Velkommen tilbake på kino!

Fremad

Vi holder åpent! Les gjerne gjennom våre smitteverntiltak på forhånd.

Hjelp oss å gjøre kinoen til en trygg plass å være. Følg myndighetens smittevernråd om god håndhygiene og en meters avstand til de du ikke er i samme husstand med, både i og utenfor kinosalen. Vær oppmerksom på at vi lagrer din kontaktinformasjon i 14 dager, og at den vil kunne bli delt med kommuneoverlegen ved behov for smittesporing.

Vi ønsker at du kjøper billett på internett eller i vår app https://eddakino.app.link/last-ned. Om du skulle komme til kiosken å kjøpe billett, så må vi notere ditt telefonnummer. Men, fortrinnsvis, kjøp billetter på internett/app. Man kan kjøpe opptil 5 billetter av gangen. Personen som kjøper må kunne identifisere de man kjøper til ved eventuell smittesporing.

Kiosken er åpen og vi selger popcorn og snacks. Vi kan ha max 15 gjester i kiosken samtidig, så vær snill å vente utenfor til det er ledig. Vi ber deg om å ikke røre andre varer enn de du ønsker å kjøpe. Skal du ha popcorn, se deg ut en boks før du åpner skapet og tar den ut. Vi oppfordrer til betaling med kort.

Det er håndsprit tilgjengelig en rekke steder. Vi oppfordrer til bruk av disse, evt benytt våre toaletter for håndvask.

Vis frem billetten, slik at vakten kan se den på god avstand.

I salen må gjester som ikke bor i samme husstand, holde en meters avstand til hverandre. Det betyr at det må være to meter mellom dere. I noen saler har vi sperret av rader for å opprettholde god nok avstand bakover og fremover. Saler der dette ikke er gjort, er avstanden mellom radene tilfredsstillende. Vi ber dere om å sette dere slik at radene kan utnyttes best mulig. En vakt vil være tilstede å bistå ved behov. Gjester fra samme husstand kan sitte sammen som vanlig.

Vi rengjør harde kontaktflater i salene mellom hver visning. Det vil si armlener, flaskeholdere, nakkestøtte der de er i skinn. Det blir også gjort regelmessig renhold av kontaktflater i vestibylen, toaletter, kiosk, etc.

Vær snill å ikke besøke oss om du opplever noen luftveissymptomer.

Tusen takk for at dere hjelper oss til å gjøre kinoen til en trygg plass å besøke.

Vi gleder oss til å vise film for dere igjen!

Trykk her for å laste ned Edda kino sin app til iPhone.

Trykk her for å laste ned Edda kino sin app til Android-telefon.