Trygg bursdagsfeiring på kino

Bølle i trøbbel

Vi har oppdatert våre rutiner for arrangering av bursdagsselskaper, slik at vi følger smittevernreglene. Så, nå kan igjen vennene samles for å feire dagen, på en trygg måte.

Den største forskjellen fra tidligere er at vi nå holder hele selskapet i en kinosal. Spising av pølser, sang av bursdagssang og utdeling av brus og godteri vil foregå her. For at barna skal opprettholde regelen om 1 meters avstand, merker vi av setene de kan sitte på. Det må være 2 seter ledig mellom hvert barn. Det er dessverre ikke mulig å ha med kake.

Det er ikke anledning til å snurre på lykkehjulet, men bursdagsbarnet vil få velge seg en liten overraskelse på annet vis.

På selve filmvisningen vil det kunne komme andre kinogjester.

Vi ønsker bestilling av selskapet minst en uke i forkant. Dere velger en av familiefilmene vi har tilgjengelig. Vi kommer gjerne med forslag om film, hvis det er ønskelig.

Vi har en kinovert til stede under selskapet, men venter at de foresatte hjelper til.

Pris for hele pakken er kr 225,- pr barn. Ekstra pølse kan bestilles for et tillegg på kr 20,- pr barn. 2 voksne går gratis på filmen.

Endelig antall barn i selskapet må bekreftes senest en dag før feiringen. Det er viktig at ingen som har forkjølelsessymptomer eller føler seg litt syke, deltar i selskapet. Dere betaler ikke for de som ikke har anledning til å komme.

For bestilling av bursdagsselskap.

ring 52 71 90 07 eller send en e-post til edda@haugesund.kommune.no

Vi har egne invitasjonskort som du enten kan hente gratis hos oss, eller få tilsendt på mail for å printe ut hjemme.