Trygg bursdagsfeiring på kino

Bølle i trøbbel

Vi har oppdaterte rutiner for arrangering av bursdagsselskaper, slik at venner kan samles for å feire dagen på en trygg måte, som overholder smittevernreglene.

Den største forskjellen fra tidligere er at vi nå holder hele selskapet i en kinosal. Spising av pølser, sang av bursdagssang og utdeling av brus og godteri vil foregå her. For at barna skal opprettholde regelen om 1 meters avstand, merker vi av setene de kan sitte på. Det må være 1 sete ledig mellom hvert barn. Setene i salen er på forhånd desinfisert.

Det er ikke anledning til å snurre på lykkehjulet, men bursdagsbarnet vil få velge seg en liten overraskelse på annet vis.

Vi har en kinovert til stede under selskapet, men venter at de foresatte hjelper til. På selve filmvisningen vil det kunne komme andre kinogjester.

Vi ønsker bestilling av selskapet minst en uke i forkant. Dere velger en av familiefilmene vi har tilgjengelig. Vi kommer gjerne med forslag om film, hvis det er ønskelig.

Bursdagsfeiringen starter 45 minutter før valgt film. Om det er noen bursdagsgjester som ankommer kinoen tidligere enn dette ber vi foresatte om å passe på at barna er rolige i foaje-området. Når bursdagen starter vil kinoverten hjelpe til.

Pris for hele pakken er kr 225,- pr barn. Ekstra pølse kan bestilles for et tillegg på kr 20,- pr barn. 2 voksne går gratis på filmen. Skal dere ha med egen kake må dette gis beskjed om på forhånd.

Endelig antall barn i selskapet må bekreftes senest en dag før feiringen. Det er viktig at ingen som har forkjølelsessymptomer eller føler seg litt syke, deltar i selskapet. Dere betaler ikke for de som ikke har anledning til å komme.

For bestilling av bursdagsselskap.

ring 52 71 90 07 eller send en e-post til edda@haugesund.kommune.no

Vi har egne invitasjonskort som du enten kan hente gratis hos oss, eller få tilsendt på mail for å printe ut hjemme.