Gratis sommerkino 2020

Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_still.jpg

Takket være Haugesund Sparebank blir det gratis sommerkino også i 2020 - fire ulike titler, fire tirsdager i juli.

På grunn av smitteverntiltakene som er innført i vår, så har vi lov til å ha max 200 gjester inne på en visning. I tillegg må gjester fra ulik husstand holde en meter avstand til hverandre. Vi må også vite hvem som er på kino, det vil si at vi må ha kontaktinfo til en person pr gruppe besøkende (f.eks en familie).

På gratis sommerkino har vi ingen utdeling av billetter. For å møte smittevernreglene må derfor alle som ønsker å gå på gratis sommerkino, fylle ut en lapp med navn og kontaktinfo. Den som er kontaktperson må være over 15 år, og det kan være max 5 personer i følget (inkludert kontaktperson). Lapp for utfylling kan du hente på Edda kino, men vi deler også ut i køen før visning.

Visningen vil som vanlig være i Edda 1, men nytt er at køen starter ved hovedinngangen til kinoen. Det vil stå en gatebukk med info om hvor køen starter. Husk å holde god avstand også i køen. Når du har kommet inn i salen og har funnet deg en plass, er det anledning til å besøke kiosken og benytte våre toaletter.

Siden det er en begrenset kapasitet på 200 personer, må dere ta høyde for at det kan være dager da det ikke er plass til alle som ønsker det. Er du syk, så må du holde deg hjemme. Husk god håndhygiene og hold avstand.

I over 30 år har Edda kino invitert til gratis sommerkino, i mange år med Haugesund Sparebank som hovedsponsor. Lenge så det ut til at det ville være vanskelig å gjennomføre gratis sommerkino i år grunnet pandemi. I dialog med banken valgte kinoen derfor å bruke hovedandelen av årets sponsormidler på å invitere alle 6. klassinger i Haugesund og fastlands-Karmøy til å se den norske filmen "Flukten over grensen" siste uka før skoleferien. Vi gir også gratis forestillinger av sommerens store norske familiefilm "Knerten og Sjørmen" til Røde kors og Enestående familier. På denne måten får vi gitt et gratis filmtilbud til mange barn, på en organisert måte med ansvarlige voksne. Vi håper pandemi-situasjonen har normalisert seg slik at alt ligger til rette for daglige visninger av gratis sommerkino igjen neste år.

En varm takk til Haugesund Sparebank som gleder mange barn med gratis sommerkino, skolevisninger og familievisninger for Røde Kors og Enestående familier.

Program

Tirsdag 7. juli kl 12.00 - Kaptein sabeltann og den magiske diamant, tillatt for alle 1t 21min

Tirsdag 14. juli kl 12.00 - Den avskyelige snømannen, 6 år, 1t 37min

Tirsdag 21. juli kl 12.00 - Den kjempestore pæra, 6 år, 1t 18min

Tirsdag 28. juli kl 12.00 - Felix på ville veier, 6 år, 1t 30min

Obs! Det er ikke mulig å reservere billetter/plasser til noen av visningene. Førstemann til mølla.