Viktig info om kinodagen

Lørdag 7. november

Lørdag 7. november er det igjen klart for Den store kinodagen, med halv pris på alle filmer! For å sikre god avstand mellom alle være gjester og ansatte, har vi egne punkt for innslipp denne dagen.

Vanligvis har vi et punkt for innslipp for alle våre saler, men på Den store kinodagen flytter vi innslippene til de fleste salene. Vi gjør dette for å unngå store ansamlinger i Vestibylen. Alle billetter som selges på kinodagen er med fast seteplassering, så du er sikret plass i salen. Vi starter innslipp til sal 10-15 minutter før oppsatt visningstid, avhengig av hvor stor salen er. Vi har renhold i salene mellom visningene, med vask av berøringsflater som armlener.

Innslipp på Den store kinodagen:

Edda 1 - vi slipper inn til salen der utgangen er. På hjørnet på nordsiden av bygget. Vær obs på at dette også er utgangen.

Edda 2 - Vi slipper inn på nedsiden av bygget, ved InterSport. Gå rundt bygget.

Luksussalen (Edda 3) - Vi slipper inn på nedsiden av bygget, ved InterSport. Gå rundt bygget.

Edda 4 - Vi slipper inn på nedsiden av bygget, ved InterSport. Gå rundt bygget.

Edda 5 - Vi slipper inn ved det vanlige innslippspunktet i Vestibylen.

Alle er velkommen til å handle i kiosken vår. Vi ønsker å ha max 15 kunder i kiosken samtidig, så vær snill å hjelpe oss å overholde dette. Det er selvsagt også greit å komme inn og benytte seg av våre toaletter, selv om du skal se film i salene nede. (Det er også egne toaletter nede).

Vi håper du vil hjelpe oss å holde 1 meter avstand. Både når du skal inn i salen, er i salen og skal forlate salen.

Husk god håndhygiene, og hold deg hjemme om du ikke er frisk.

Nå er programmet klart! Trykk her for å kjøpe billetter.

Håper vi ser deg på kinoens store festdag!