Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Edda kino har fem saler i ulik størrelse som er tilgjengelige for utleie på dagtid. Salene er utstyrt med godt teknisk utstyr, og vi har erfarne teknikere. Alle salene har gode kinoseter som er behagelige å sitte i, selv ved lengre arrangementer.

Edda kino er digitalisert og alle salene er nylig oppgradert. Det betyr at vi kan tilby utleie av komfortable saler med topp teknisk utstyr. De ulike salene gjør oss også fleksible i forhold til antall, og kan ta alt fra over 500 personer, til mindre grupper på max 18 personer i Lukssussalen.

Salene kan benyttes til møter, kundepresentasjoner, kurs, videokonferanser og lignende. I tillegg kan vi tilby lukket visning av en film (også førpremierer) fra vårt filmprogram, for din bedrift.

Av bespisning leverer vi meget gode salater, pastasalater, wraps, rundstykker, drikke, frukt, kake, kaffe, med mer. (Vi er også åpne for forespørsler om spesielle ønsker).

Størrelse på salene

Edda 1 - 527 seter

Edda 2 - 91 seter og loveseats + 4 sakkosekker

Edda 3 - 18 luksusseter

Edda 4: 48 seter

Edda 5: 193 seter

Se film med dine venner?

Vi leier også ut lukussalen på kveldstid, og da kan du evt se en av våre filmer sammen med gode venner. Les mer her.

Kontakt administrasjonen for informasjon og bestilling, tlf. 52 719 007 hverdager fra kl. 09.00 til 15.00 eller på mail.

{{loaderText}}