Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Bursdagsfeiring på kino

Barnebursdag på kino

Bursdagsfeiringen foregår inne i kinosalen. Spising av pølser, sang av bursdagssang og utdeling av brus og godteri vil foregå her. 

Vi har en kinovert til stede under selskapet, men foresatte må hjelpe til ved behov. Under filmvisningen er det de foresatte som er ansvarlige for selskapet. To voksne går gratis med på filmen, pr selskap. På selve filmvisningen vil det komme andre kinogjester.

Vi ønsker bestilling av selskapet minst en uke i forkant. Dere velger en av familiefilmene vi har tilgjengelig. Vi kommer gjerne med forslag om film, hvis det er ønskelig.

Bursdagsfeiringen starter 45 minutter før valgt film har starttid. For eksempel, om en film starter 15.00, vil selskapet starte kl 14.15. Er det noen bursdagsgjester som ankommer kinoen tidligere enn dette ber vi foresatte om å passe på at barna er rolige i foaje-området. Når bursdagen starter vil kinoverten hjelpe til.

Pris for hele pakken er kr 235,- pr barn. Det inkluderer 1 pølse i brød, 0,5l flaske mineralvann, popcorn og et rør med millionsdrops. Ekstra pølse kan bestilles for et tillegg på kr 20,- pr barn. Det er dessverre ikke tillatt å ha med kake.

Endelig antall barn i selskapet må bekreftes senest en dag før feiringen. Husk å gi beskjed om evt matintoleranser. 

For bestilling av bursdagsselskap.

ring 52 71 90 07 eller send en e-post til post@eddakino.no

Vi har egne invitasjonskort som du kan hente gratis hos oss eller printe ut selv. 

Last ned invitasjon for printing her.

{{loaderText}}