Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

KJØP AV BILLETTER PÅ WEB ELLER I APP

Av og til kan det ta 10-15 minutter for billettsystemet å frigjøre plassene. Dette er fordi de blir holdt av for deg under bestillingsprosessen.

Ofte havner billettene i søppelposten når de blir sendt ut, så sjekk først der. Er de ikke der heller, ring oss på tlf 52719007.

Det hender et kjøp går feil, men du blir likevel trukket på kortet. I disse tilfellene vil pengene automatisk tilbakeføres til kortet, men gi beskjed om det ikke skulle skje.

Du kan også slette kortinformasjon du har lagret under 'Mer'-seksjonen. Dette gjør det mulig for deg å bruke et nytt kort neste gang du kjøper billetter.

Med ledsagerbevis kan det kvitteres ut en gratis billett til ledsager. Dette må gjøres i kinokiosken. Det er mulig å ringe og reservere plass på forhånd om du har ledsagerbevis.

PRISER OG ALDERSGRENSER

Det er medietilsynet som setter aldersgrensene på kinofilmer i Norge. Les mer om regelverket her

Aldersgrenser fra 1. juli 2015:

Alle - tillatt for alle

6 år - også tillatt for yngre barn sammen med voksne

9 år - også tillatt for barn ned til 6 år sammen med voksne

12 år - også tillatt for barn ned til 9 år sammen med voksne

15 år - også tillatt for barn ned til 12 år sammen med voksne

18 år - absolutt grense

Enkelte filmer er tillatt for alle, men egner seg ikke for barn likevel. Det er fordi filmene vurderes utifra skadelig innhold. Det er lurt å lese om filmen, samt se trailer på forhånd, så dere kan vurdere filmens egenhet. Spør oss gjerne om råd.

Foreldre som velger å ta med barn som er yngre enn aldersgrensen må selv vurdere hva barna tåler å se, selvsagt innenfor regelverket. Viktig å huske på at film oppleves sterkere i en mørk kinosal med høy lyd og stort bilde.

Vi ønsker alle en god og trygg kinoopplevelse!

Barnebillett gjelder til og med 14 år. Det er kun barnepris på forestillinger kl 18.00 eller tidligere.

På familiefilmer er det lik pris for barn og voksen.

Honnørbillett gjelder ved fylte 67 år eller med honnør-bevis.

Med ledsagerbevis kan det kvitteres ut en gratis billett til ledsager. Dette må gjøres i kinokiosken.

Alle barn fra fylte 1 år må betale for kinobillett. Vi anbefaler ikke å ta med mindre barn på ordinære kinovisninger, på grunn av lyd. (Er kun filmer som er tillatt for alle/6 år det er anledning til å ha med mindre barn).

Unntaket er babykino som har dempet lyd og litt lys, og er spesielt tilrettelagt for å ha med babyer.

GAVEKORT

Du kan kjøpe gavekort både i kinokiosken og på nett. På nett får du tilsendt en PDF på e-post. Les mer her.

Har du kjøpt et gavekort på nett og du får det ikke på e-post, så sjekk søppelposten din. Ofte havner det der. Hvis du ikke finner det der heller, send oss en e-post på post@eddakino.no med litt informasjon, så skal vi sjekke det videre.

Hvis du får et gavekort kjøpt i kiosken (rødt plastkort), så skal det ligge med en liten kvittering med en 4-sifret pin-kode. Denne må du ha for å kjøpe billetter på nett. Har du ikke pin-koden må du bruke gavekortet i kiosken. Her trenger du ingen pin-kode.

Gavekort kjøpt på nett har ingen pin-kode.

Du kan selv sjekke om du har penger igjen på gavekortet. Trykk her og se på høyre side på siden. Der kan du fylle ut kortnummer og pin-kode.

{{loaderText}}